Produktbilde

  ZAR mini - AIR 9

  ZAR mini - AIR 9

  11.800,-

  inkl. mva På lager Varenummer: Zarmini9air

  Maks motor: 15 hk

  ZAR mini AIR er den ideelle oppblåsbare båt for folk som ser etter en trygg og liten sammenleggbar båt. Den er svært enkel å montere og stues enkelt bort.
  ZAR mini AIR ble designet som en lettbåt for motor og seil yachter. Den er din perfekte lettbåt for hverdagsbruk.
  Høytrykks dørken, laget med «dråpe-sting» prosess, kan fylles med inntil 0,8 bar. Sammen med luftkjølen, som kan fylles med inntil 0,35 bar, blir den lille ZAR mini AIR svært stiv og planer lett. 
  Vi har valgt flat dobbel bunn med luftkjøl, fordi den har den fordelen sammenlignet med en V-bunn, at du kan fortsatt kjøre den selv om det skulle bli en lekkasje i høytrykks dørken. 
  Alle sammenleggbare og oppblåsbare AIR fra ZAR mini har 5 lags forsterket høykvalitets 1.100 dtex PVC materiale som veier 1.050g/m2og har en tykkelse på 0.9 mm. Alle PVC skjøter på ZAR mini pongtongene er sveiset. Høy kvalitet på materialet og konstant forskning og utvikling er nøkkelen til suksessen. 
  Alle båtene er utrustet med en overtrykks ventil som standard, denne vil beskytte pongtongen når den er blåst korrekt opp. 
  Alle oppblåsbare ZAR mini båter går gjennom en streng kvalitetskontroll før den leveres til våre kunder. I tilfelle en produksjonsfeil skulle gå igjennom kvalitetskontrollen er du beskyttet gjennom vår garanti etter å ha registrert båten hos oss. 
  Med mye standard utstyr og moderne Italiensk design med en ekstra bred baug er ZAR mini oppblåsbare båter de eneste av sitt slag. 
  ZAR mini AIR er ideelle for små lagringsrom i båt eller bil.

  Solution by DOTS as | Powered by Flexis