Produktbilde

  Zar mini 11 DL

  ZAR mini RIB 11 DL

  30.169,-

  inkl. mva På lager Varenummer: zarmini11dl

  ZAR mini RIB linje leveres i 2 versjoner. RIB Lite og RIB DL med dobbel bunn og oppbevaringsrom i baugen. I RIB 8 DL og 9 DL passer en 12l bensintank. I RIB 10 - 12 DL passer en 24 l bensintank i rommet foran. RIB Lite er lettere i vekt uten oppbevaringsrom og dobbel bunn. 

  Som tilleggsutstyr leveres styrekonsoll og dobbel sittebenk (kun for DL versjoner og passer fra RIB 10 DL og større) Du kan også få elektrisk lensepumpe og sittepute på oppbevaringsrommet. Bag til å feste på tofte med sittepute på toppen. 

  ZAR mini RIB linje kan lett trekke vann leker og tuber med de 2 D-ringene som er installert på hekken. 

  Med et veldig lett aluminiumskrog oppnår du en høy fart og planer lett med en mindre motor. Skroget vil ikke møte de samme problemene som et glassfiberskrog. Skroget vil også leve lenger og blir aldri tyngre ved bruk. Skroget er laget av sjøvannsbestandig aluminium og er pulver lakkert for å motstå korrosjon og sjøvann. Du vil ha det mye gøy med din ZAR mini RIB

  Alle PVC skjøter på ZAR mini pongtongene er sveiset. Alle båtene har montert en overtrykksventil som standard, denne vil beskytte pongtongen når båten er blåst korrekt opp. Høy kvalitets materialer sammen med konstant forskning og utvikling er nøkkelen til suksessen. 

  Hver ZAR mini oppblåsbar båt gjennomgår en svært streng kvalitetskontroll før den sendes ut til kunde. Hvis en båt med feil passerer kvalitetskontrollen vil du være beskyttet av vår garanti etter at du har registrert båten hos oss

  Solution by DOTS as | Powered by Flexis