• Digi-Troll 10 TS - Cannon

  Digi-Troll 10 leveres med justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling. Tournament Serien (TS) er hvit, de har rustfri spole og bom i rustfritt stål. Lar deg kjøre loddet opp og ned ved forhånds programmerte intervaller, og kan lagre 5 forskjellige dybder for enkelt å sette downriggeren i arbeid senere.
  21.590,-
  Kjøp
  Digi-Troll 10 TS - Cannon

  Digi-Troll 10 - Cannon

  Digi-Troll 10 leveres med dobbel stangholder, justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling.
  19.899,-
  Kjøp
  Digi-Troll 10 - Cannon

  Digi-Troll 5 - Cannon

  Digi-Troll 5 leveres med dobbel stangholder, justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling.
  13.449,-
  Kjøp
  Digi-Troll 5 - Cannon

  Magnum 10 STX - Cannon

  Beregnet for både ferskvann og saltvann.
  9.649,-
  Kjøp
  Magnum 10 STX - Cannon
 • Magnum 5 ST - Cannon

  Beregnet for både ferskvann og saltvann.
  6.699,-
  Kjøp
  Magnum 5 ST - Cannon

  Uni-Troll 10 STX TS - Cannon

  Uni Troll 10 STX leveres med manuell oppsveiving, justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling. Tournament Serien (TS) er hvit, de har rustfri spole og bom i rustfritt stål.
  6.699,-
  Kjøp
  Uni-Troll 10 STX TS - Cannon

  Uni-Troll 10 STX - Cannon

  Uni Troll 10 STX leveres med manuell oppsveiving, justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling.
  4.899,-
  Kjøp
  Uni-Troll 10 STX - Cannon

  Easy-Troll ST - Cannon

  Cannon Easy-Troll ST manuell er arvtageren til verdens mest solgte dyprigg og har vært med å forme det moderne trollingfisket vi har i dag. Riggen er den letteste og sterkeste i sin klasse, og er den rimeligste riggen med clutch/brems system. Fordelen med denne riggen er at den er så enormt enkel i bruk. Sveiva står på høyreside og er vertikalmontert, dette er det raskeste og beste systemet. Bremsen justeres enkelt med sveiva ved at den dras litt bakover, for å stramme opp igjen er det bare å sveive fremover til wiren stopper. Den har samme festebrakett, bom, trinse og stangholder som de større riggene. Den nye stangholderen kan man justere uten verktøy. Leveres med 3 sifferet metrisk telleverk.
  3.099,-
  Kjøp
  Easy-Troll ST - Cannon
 • Mini-Troll - Cannon

  Cannon Mini-Troll manuell, er den lille dypriggen som enkelt festes på ripa med C-Klemmen (passer til 20-60mm rekke), den har telleverk i fot på enden av bommen. Perfekt for småbåter, kano og kajakk. Brukes også i større båter, da den ikke trenger en fast brakett, den tar liten plass og kan enkelt stues bort. Tilbehørs-kit til Mini-Troll inneholder stangholder, vektlodd og lineutløser (selges separat).
  1.249,-
  Kjøp
  Mini-Troll - Cannon

  Beskyttelsestrekk for dyprigg - Cannon

  Beskyttelsetrekk for Cannon dyprigger, beskytter riggen når den ikke er i bruk og under transport.
  599,-
  Kjøp
  Beskyttelsestrekk for dyprigg - Cannon
Solution by DOTS as | Powered by Flexis