• Pumpe std til 60 L og 205L

  Standard håndpumpe for 60 liter og 205 liter dunk/fat.
  1.099,-
  Kjøp
  Pumpe std til 60 L og 205L

  Pumpe plast til 60 L og 205L

  Pumpe i plast for 60 liter og 205 liter dunker/fat.
  1.429,-
  Kjøp
  Pumpe plast til 60 L og 205L

  Gearoljepumpe- Multi Brand

  Gearoljepumpe med adapter som gjør at den passe til oljeflasker med ulik størrelse på tut.
  149,-
  Kjøp
  Gearoljepumpe- Multi Brand

  Rengjøring Universal Cleaner K - Liqui Moly

  Universal spesial rengjøringsmiddel for alt fra rutinemessig rengjøring til meget skitne båter.
  296,-
  Kjøp
  Rengjøring Universal Cleaner K - Liqui Moly
 • Pumpe for 1 l girolje - Liqui Moly

  Plastpumpe inkl. Universell slange og adapter for fylling av girolje.
  252,-
  Kjøp
  Pumpe for 1 l girolje - Liqui Moly

  Marine Dieselbeskyttelse - Liqui Moly

  Antibakteriell biocid med et bredt virkningsspektrum mot bakterier, gjær og muggsopp. Rensemiddel og korrosjonsbeskyttelse pleier og beskytter drivstoffsystemet.
  For langtids konservering ved opplag av båtmotorer eller ved lav dieselgjennomstrømning. Sikker bruk av biocider. Les altid merkningen og produktinformasjonen innen bruk.
  Fra 252,-
  Kjøp
  Marine Dieselbeskyttelse - Liqui Moly

  Marine Super Diesel Additive - Liqui Moly

  Additivkombinasjon med rensende, beskyttende egenskaper som samtidig øker cetantallet.
  Forbedringen av tenningsvilligheten gir en bedre drivstofforbrenning. Korrosjonsbeskyttende additiver beskytter hele drivstoffsystemet mot dannelse av rust- og korrosjon. Takket være den fremragende
  rensende virkningen holder komponentene seg rene, og avleiringer forhindres.
  Fra 213,-
  Kjøp
  Marine Super Diesel Additive - Liqui Moly

  Marine Bensinstabilisator 500 ml - Liqui Moly

  Konserverer og beskytter drivstoffet mot aldring og oksidasjon. Forhindrer korrosjon i hele drivstoffsystemet og garanterer et problemfritt
  opplag. Stabiliserer bensindrivstoff med bioandeler.
  213,-
  Kjøp
  Marine Bensinstabilisator 500 ml - Liqui Moly
 • Marine Rensemiddel for Bensinsystemer 500 ml - Liqui Moly

  Høyeffektivt rensende og pleiende additivkombinasjon for 2- og 4-takts bensinmotorer. Fjerner avleiringer på injeksjonsventiler, innsugningsventiler, tennplugger samt i forbrenningskamre og forhindrer at de danner seg på nytt. Forbedrer motorgangen. Eliminerer startvanskeligheter og ujevn motorgang. Senker drivstofforbruket og reduserer utslipp av skadelige stoffer.
  213,-
  Kjøp
  Marine Rensemiddel for Bensinsystemer 500 ml - Liqui Moly

  Marine 4T Motorolje 10W-40 - Liqui Moly

  Den moderne høyeffekts lettflytende motoroljen på basis av synteseteknologi og med nyeste additivteknologi garanterer en fremragende beskyttelse mot slitasje og renhet i motoren. Motorens komponenter beskyttes optimalt takket være et høyt innhold av korrosjonsbeskyttende additiver. Oppfyller kravene fra ledende motorprodusenter. Testet med turbo og katalysator.
  Fra 188,-
  Kjøp
  Marine 4T Motorolje 10W-40 - Liqui Moly

  Marine 4T Motorolje 15W-40 - Liqui Moly

  Høyeffekts motorolje til universell bruk på basis av utsøkte grunnoljer og moderne additiver. Garanterer en optimal smøring og en pålitelig beskyttelse mot slitasje, selv under ekstreme betingelser. Testet med turbo og katalysator.
  Fra 164,-
  Kjøp
  Marine 4T Motorolje 15W-40 - Liqui Moly

  Marine Mineral 2T Motorolje - Liqui Moly

  Høyeffekts 2-takts motorolje på basis av utsøkte grunnoljer og spesielle additiver. Sørger for sikker smøring, høy driftssikkerhet og fremragende beskyttelse mot slitasje og korrosjon. Med TC-W III Performance.
  Fra 163,-
  Kjøp
  Marine Mineral 2T Motorolje - Liqui Moly
 • Marine Delsyntetisk 2T DFI Motorolje - Liqui Moly

  Delvis syntetisk høyeffekt-2-takts-motorolje utviklet for marineområdet. Spesielt tilpasset de høye kravene til motorer med direkteinnsprøytning av nyeste generasjon. Sørger for optimal smøring, også ved høye driftstemperaturer. Garanterer maksimal renslighet av motoren og stempelet. Røykfri forbrenning. Med TC-W III Performance.
  Fra 890,-
  Kjøp
  Marine Delsyntetisk 2T DFI Motorolje - Liqui Moly

  Marine Helsyntetisk 2T Motorolje - Liqui Moly

  Helsyntetisk høyeffekts motorolje for 2-takts utenbords motorer. Høykvalitets grunnoljer og spesielle additiver sørger for
  en ypperlig smøring, en høy driftssikkerhet og en fremragende beskyttelse mot slitasje og korrosjon. Med TC-W III Performance.
  307,-
  Kjøp
  Marine Helsyntetisk 2T Motorolje - Liqui Moly

  Marine 4T Motorolje 10W-30 - Liqui Moly

  Høyeffekts motorolje på basis av synteseteknologi med spesielle marine-additiver for forbedret korrosjonsbeskyttelse og bedre
  beskyttende egenskaper. Sørger for rask gjennomsmøring av motor og turbolader. Med optimal beskyttelse mot slitasje.
  Overgår kravene fra ledende motorprodusenter. Kat- og Turbo-testet.
  Fra 176,-
  Kjøp
  Marine 4T Motorolje 10W-30 - Liqui Moly

  Marine 4T Motorolje 25W-40 - Liqui Moly

  Mineralsk høyeffekts motorolje med spesielle marine-additiver. Sørger for en stabil smørefilm, selv under ekstreme driftsbetingelser.
  Holder motortetninger som eksempelvis akseltetningsringer og ventilskafttetninger elastiske og sørger for et lavt oljeforbruk.
  Testet med turbo og katalysator.
  Fra 188,-
  Kjøp
  Marine 4T Motorolje 25W-40 - Liqui Moly
 • Marine Single Grade SAE 30 1 l - Liqui Moly

  Mineralsk monograde motorolje for bensin og dieselmotorer med naturlig høy viskositetsindeks.
  Sørger for en stabil smørefilm, også under ekstreme driftsbetingelser.
  Den høye alkaliske reserven hindrer korrosjon også ved bruk av dieseldrivstoff med høyt svovelinnhold. Lett legert for bruk i konvensjonelle motorer.
  Hindrer slamdannelse og gir pålitelig slitasjebeskyttelse.
  125,-
  Kjøp
  Marine Single Grade SAE 30 1 l - Liqui Moly

  Marine Girolje GL4/GL5 80W-90 - Liqui Moly

  Høyeffekts girolje på basis av spesielt utvalgte grunnoljer og med spesielle additiver for mekanisk betjente gir. Slitasje- og støyreduserende.
  Utmerket korrosjonsbeskyttelse samt langtids holdbarhet. Samsvarer med effektklasse API GL4 og GL5 og viskositet SAE 80W-90.
  Fra 112,-
  Kjøp
  Marine Girolje GL4/GL5 80W-90 - Liqui Moly

  Marine Helsyntetisk girolje GL4/GL5 75W-90 - Liqui Moly

  Helsyntetisk høyeffekts girolje med ekstremt høy ytelsesreserve. Garanterer at aggregatene fungerer lytefritt, selv ved de vanskeligste driftsbetingelser og høye temperatursvingninger. Samsvarer med effektklasse API GL4 og GL5 og viskositet SAE 75W-90.
  Fra 176,-
  Kjøp
  Marine Helsyntetisk girolje GL4/GL5 75W-90 - Liqui Moly

  Marine ATF 1 l - Liqui Moly

  ATF-olje basert på synteseteknologi og den nyeste additivteknologi utviklet spesielt for marine sektoren. Byr på økt korrosjonsbeskyttelse og redusert slitasje sammenlignet med standard ATF-oljer. Den høye termiske stabiliteten og de utmerkede beskyttelsesegenskapene resulterer i en optimal bestandighet mot aldring med maksimale sikkerhetsreserver. Kompatibel med samtlige tetningsmaterialer.
  176,-
  Kjøp
  Marine ATF 1 l - Liqui Moly
 • Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g - Liqui Moly

  Syntetisk høyytelsesfett med PTFE-faste smørestoffer spesielt utviklet for vinsjer og spill av enhver type. Virker ekstremt beskyttende mot slitasje og friksjonshemmende takket være det faste smørestoffet. Sjø- og saltvannsbestandig med svært gode additive egenskaper. Harpiks- og syrefritt.
  175,-
  Kjøp
  Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g - Liqui Moly

  Marine Universalrensemiddel 1 l - Liqui Moly

  Spesialutvikling til skånende rengjøring samt til beskyttelse og pleie av båter. Biologisk nedbrytbar iht. tysk lov om vaske- og rengjøringsmiddel (WRMG).
  176,-
  Kjøp
  Marine Universalrensemiddel 1 l - Liqui Moly

  Fett til Batteripoler - Liqui Moly

  Plastkompatibelt spesialfett basert på kalksåpe. Beskytter batteripoler og elektriske kontakter mot korrosjon og oksidasjon. For sikker start, lys og lengre batterilevetid. Forhindrer syreskade. God kompatibilitet med plast. Forhindrer lekkasjestrømmer og reduserer kontaktmotstanden. Merking i henhold til DIN 51502 K2G-30. Temperaturområde: - 30 ° C til + 100 ° C. Spesielt for batteripoler og tilkoblinger samt plug-in tilkoblinger i kjøretøyelektronikken.
  Fra 48,-
  Kjøp
  Fett til Batteripoler - Liqui Moly

  Marine Multispray 400 ml - Liqui Moly

  Spesielt beskyttelses- og pleiemiddel til marin bruk. Holder bevegelige deler lettbevegelige over lang tid, beskytter mot korrosjon og oksidering. Fortrenger fuktighet og beskytter
  det elektriske anlegget i båten. Løsner fastrustede skruer og reduserer skrikelyder. Reagerer ikke med plast, lakk , metall eller tre.
  119,-
  Kjøp
  Marine Multispray 400 ml - Liqui Moly
 • Marine Glans-sprayvoks 400 ml - Liqui Moly

  Vannavvisende voks som er bestandig mot saltvann og UV-stråler, med god rensende virkning og fremragende glansegenskaper. Lett smuss og fettholdig smuss fjernes problemløst og raskt, uten at det oppstår riper. Det beskyttende belegget som oppstår jevner ut små riper og konserverer lakken slik at den gjøres motstandsdyktig mot værinnflytelse.
  230,-
  Kjøp
  Marine Glans-sprayvoks 400 ml - Liqui Moly

  Oljedrypp stopp 300 ml - Liqui Moly

  Tetter og bløtgjør pakninger og o-ringer! Motorolje-additiv. Regenererer pakninger og o-ringer. Tetter motoren og opprettholder oljens viskositet. Reduserer motorstøy, senker oljeforbruk, og forhindrer blå utstøtningsrøyk. Tilsettes ny og frisk olje. Som problemløsning: Rens oljekretsøpet med MotorClean, skift oljen, tilsett 300 ml Motor Oil Saver. Start motoren for å oppnå driftstemperatur. 300 ml holder til 5 liter motorolje. Effekt oppnås etter ca 10 timers driftstid.
  219,-
  Kjøp
  Oljedrypp stopp 300 ml - Liqui Moly

  Blyerstatning 250 ml - Liqui Moly

  Til motorer som hittil har krevd blyholdig bensin! Bensin-additiv. Smører og beskytter uherdede ventilseter mot slitasje. Forhindrer motorskader og sørger for optimal kompressjon. Tilsettes direkte i tanken. Til alle motororer som hittil har krevd blyholdigt bensin. Brukes ved hver tanking. Doseringsflaske. 250 ml holder til 250 liter brennstoff.
  151,-
  Kjøp
  Blyerstatning 250 ml - Liqui Moly

  Bensin Additiv 250 ml - Liqui Moly

  Forhindrer dannelse av sot og avleiringer i hele karburatorsystemet, som innsprøytningsventiler, innsugingsventiler eller brennstoffsystemet øvrige komponenter. Ved regelmessig bruk, opprettholdes motorens yteevne. Til alle bensinmotorer med og uten partikkelfilter - forebyggende eller til problembehandling. Turbotestet. Til direkte tilsettning i brennstofftanken. 250 ml er tilstrekkelig til opp til 70 L brennstoff (dosering 1:280). Virkningen holder for opp til 2000 km.
  151,-
  Kjøp
  Bensin Additiv 250 ml - Liqui Moly
 • Motorkonservering 300 ml - Liqui Moly

  Til bruk for overvintring og lange stillestående perioder! Langtidsbeskytter motoren mot innvendig rust og korrosjon. Til alle 2-takt og 4-takt bensin- og dieselmotorer. På 2-takt motorer fjernes luftfilteret. Med motorer kjørende ved lave omdreininger sprøytes produktet i 10-20 sekunder i forgasser. Stopp motoren, fjern tennplugger og sprøyt i 5 sekunder i cylinder. på 4-takt motoren fjernes tenn- eller glødeplugger. Spray i 5-10 sekunder i cylinder. Drei etterfølgende motor ved håndkraft og monter igjen tenn- eller glødeplugger.
  219,-
  Kjøp
  Motorkonservering 300 ml - Liqui Moly

  Fettpresse til 400 gr patroner - Liqui Moly

  Håndtaksfettpistol for fettdosering fra 400 g fettpatroner. Apparat for fettpåføring i verksted og industri.
  428,-
  Kjøp
  Fettpresse til 400 gr patroner - Liqui Moly

  Slange 300 mm til fettpresse - Liqui Moly

  Passer til håndspaken fettpistol (1042153).
  210,-
  Kjøp
  Slange 300 mm til fettpresse - Liqui Moly

  Teflon Pulverspray PTFE Fettfri 400 ml - Liqui Moly

  Teflon Pulverspray er et langtidsvirkende fettfritt smøre/beskyttelsesmiddel som etterlater en tørr overflate som forhindrer knirk, krakelering og uttørking. Pulversprayen er Teflon og Polyterafluoretylen basert.
  252,-
  Kjøp
  Teflon Pulverspray PTFE Fettfri 400 ml - Liqui Moly
 • Kobberpasta 100 gr - Liqui Moly

  Kobberpasta beregnet for høye temperaturer. Beskytter mot høytrykk og korrosjon som b.l.a. kompressor/turbin, skruer/bolter, eksosbolter, tennplugger o.l.
  Temperaturområde: -35 til +1100 °C. Forpakningsstørrelse 100 gr.
  176,-
  Kjøp
  Kobberpasta 100 gr - Liqui Moly

  Elektronikkspray fullsyntetisk 200 ml - Liqui Moly

  Til pleie og beskyttelse av elektriske komponenter! Helsyntetisk elektronikkspray til pleie og beskyttelse av hele elsystemet. Fortrenger fukt, reduserer slitasje, forhindrer rust og sikrer optimal funksjon. Nøytral overfor lakk, kunststoff og gummi. Bruksområde: til hele elsystemet på alle elektriske komponenter såvel dørkontakter, støpsel, batteripoler og forbindelser.
  318,-
  Kjøp
  Elektronikkspray fullsyntetisk 200 ml - Liqui Moly

  Hurtigrens - Bremserens spray 500 ml - Liqui Moly

  Hurtig og effektiv avfetting med 97% aktive virkestoffer! Hurtig og effektiv avfetting. Oppløser og fjerner olje, fett, tjære, lim og klebrige belegg. Fordamper hurtig og etterlater en ren og fettfri overflate. Inneholder 97% aktive virkestoffer og kun 3% drivgass. Uten innhold av klorin og acetone. Til avfetting og rengøring av blant annet bremser, koblinger, motordeler, forgassere og pumper. Sprøytes på området og etter kort tid fordamper produktet, som etterlater en ren og fettfri overflate.
  88,-
  Kjøp
  Hurtigrens - Bremserens spray 500 ml - Liqui Moly

  LM 40 Multispray 200 ml - Liqui Moly

  Universalspray - smører, løsner, rengjør, pleier og beskytter. Produkt med 97% aktive virkestoffer og kun 3% drivgass. Gode inntrengningsevner, fortrenger fukt. Til universalbruk på verksted, i hjemmet og til hobby. Velegnet til smøring av blant annet hengsler, lås og kjeder. Kan brukes til elektriske komponenter som beskyttelse mot fukt. Utmerket som rustløser. Beste resultat oppnåes hvis produktet ikke blandes med noe annet.
  88,-
  Kjøp
  LM 40 Multispray 200 ml - Liqui Moly
 • Start Fix Starthjelp - Liqui Moly

  Starthjelp til 2-takt og 4-takt bensinmotorer! Sørger for sikker og effektiv starthjelp unde kalde og våte betingelser. Skåner motor og batteri. Brukes på alle 2-takt og 4 -takt motorer, men ikke til tradisjonelle dieselmotorer og Common Raid Diesel. Sprayes direkte i luftfilter eller innsugning og straks etter startes motoren. På bensinmotorer gis kun svak gass. NB: Inneholder lettanntennelige vesker - frarådes kraftig og foreta behandling nær glød og åpen ild.
  151,-
  Kjøp
  Start Fix Starthjelp - Liqui Moly

  Rustløsner keramisk "Kuldesjokk" 300 ml - Liqui Moly

  High-tech rustløsner med effektiv smørende effekt! Rustløsner med keramikk og "kuldesjokk-effekt" som "knekker" rusten. Kulden har en krympende virkning på metalldeler. Innholdet av keramikk sørger for en samtidig effektiv smøring. Gode inntrengningsevner. Til opplsøning av rust på blant annet bolter, muttere og skruer. Utmerket til bruk med små og snevre toleranser. NB: Kan forårsake alvorlige og smertefulle forbrenninger på huden.
  151,-
  Kjøp
  Rustløsner keramisk "Kuldesjokk" 300 ml - Liqui Moly

  Universalrens 1 ltr - Liqui Moly

  Multifunksjonell rengjøringsmiddel med høy effektivitet for universell bruk i husholdning, verksted og industri- Konsentrert vanndynkelig universell renere, fosfat-silikat og løsemiddelfri. Biologisk nedbrytbart. For blandingsforhold opp til 1: 2000, avhengig av påføring.
  329,-
  Kjøp
  Universalrens 1 ltr - Liqui Moly

  Activ Def 10W40 B4 Champion

  Avansert syntetisk motorolje, til utenbordsmotorer, utviklet for smøring av 4-takts bensin-og dieselmotorer, inklusive diesel motorer med direkte innsprøytning som Common Rail, HDI, CDI, etc.
  Fra 95,-
  Kjøp
  Activ Def 10W40 B4 Champion
 • New Energy 15W40 Champion

  Motorolje for bensin og dielselmotorer. Høy ytelse, helsyntetisk motorolje av den nyeste generasjon, spesielt designet for å møte de strenge krav fra produsentene.
  Fra 101,-
  Kjøp
  New Energy 15W40 Champion

  Outboard 2T TC-W3 DFI Champion

  Syntetisk TC-W3 2 takt DFI olje for moderne påhengsmotorer med E-TEC, EFI og DFI. Som Mercury Optimax,Yamaha HPDI og Evinrude E-Tec. Motsvarer OEM XD-50 olje. For separat oljetank eller pre-mix. Kan med fordel brukes også på eldre 2 takt påhengsmotorer.
  Fra 152,-
  Kjøp
  Outboard 2T TC-W3 DFI Champion

  Neptuna 2T Bio-Jet, 1 l - Total

  TOTAL Neptuna 2T Bio-Jet. Biologisk nedbrytbart og syntetisk smøremiddel til totakts bensinmotorer. Glimrende smøring ved ekstreme temperaturer. Røykfri.
  462,-
  Kjøp
  Neptuna 2T Bio-Jet, 1 l - Total

  5-56 spray - CRC

  Universal servicespray. Løsner rustne deler. Fortrenger fuktighet, muliggjør oppstart av våte motorer, hindrer elektrisk feil. Smører, stopper piping og hvining, frigjør sammenrustede mekanismer. Beskytter metaller mot fuktighet og etsende atmosfære og hindrer rust.
  Fra 48,-
  Kjøp
  5-56 spray - CRC
 • Marine Lube 250 ml Spray - Nano Extract

  Marine Lube er et ikke-fettete smart smøremiddel utviklet for ulike bevegelige deler på båten, fra motor til dekksutstyr og rigg, noe som gir optimale friksjonshindrende egenskaper. Den supertynne beskyttelsesfilmen tiltrekker seg ikke støv, skitt og andre forurensninger. Videre har den gode anti-rust egenskaper.
  318,-
  Kjøp
  Marine Lube 250 ml Spray - Nano Extract

  CRC 6-66 Marine service spray 300 ml

  Smøremiddel spesielt utviklet for maritimt miljø. Paraffinolje og en multippel organisk inhibitor som hindrer rust og korrosjon ved å fortrenge og stenge ute fuktighet og ved å danne en kontinuerlig beskyttelse mot vann og oksygen. Den oljeaktige, nesten usynlig filmen med CRC 6-66 smører og trenger inn i de fineste porer og sprekker i overflater.
  156,-
  Kjøp
  CRC 6-66 Marine service spray 300 ml

  ECO Leak Finder 500 ml, FPS

  CRC Lekkasjefinner oppdager lekkasjer og årsak til trykkfall raskt og effektiv. Til bruk ved alle typer gasser, brannfarlige som giftige, LPG kjølevæsker, trykkluft etc. Setter ikke flekker og reagerer ikke med plastikk, stål, aluminium kopper etc. Ikke brennbar, ikke korroderende, ikke giftig. Stabil og sikker.
  168,-
  Kjøp
  ECO Leak Finder 500 ml, FPS

  Multilube aerosol 500 ml - CRC

  Et smøremiddel med god penetreringsevne og ekstremt god bestandighet mot vannsprut. CRC Multilube har et blått, gjennomsiktig utseende og drypper ikke av. Til bruk på de vanligste friksjonspunkter på båter, biler, campingvogner og hjemme. Sprayes på som olje og omdannes til fett.
  154,-
  Kjøp
  Multilube aerosol 500 ml - CRC
 • Wipes Multipurpose burk 50 stk

  Profesjonelle kraftige rensekluter for fjerning av olje, fett, maling, blekk og lim.
  154,-
  Kjøp
  Wipes Multipurpose burk 50 stk

  Citro Cleaner aerosol 500 ml - CRC

  Kraftig rengjøringsmiddel basert på naturlig oransje terpener, for sikker rengjøring av maskineri og utstyr under vedlikehold.
  196,-
  Kjøp
  Citro Cleaner aerosol 500 ml - CRC

  Easy Seal 50 ml - CRC

  Et hvitfarget gjengeforseglingsmiddel utviklet for å motstå moderate skjærkrefter på gjengede koblinger. Tillater reposisjonering av gjengeforbindelsen. Lett å demontere med vanlig verktøy, selv etter noen år. Passer for gjengeforbindelser opp til 3"(DM80).
  263,-
  Kjøp
  Easy Seal 50 ml - CRC

  Fast Stick spraylim aerosol 500 ml - CRC

  Hurtigheftende, ikke-klorert spraylim. Denne spesialformuleringen gir umiddelbart "grep", som gjør at den kan belastes før full herdestyrke er oppnådd.
  263,-
  Kjøp
  Fast Stick spraylim aerosol 500 ml - CRC
 • Rust Ex, rustfjerner - Autosol

  Efektivt middel som fjerner korrosjon, oksidering og belegg på de fleste flater. Kombinasjonen av aktive kjemiske kvalitetsingredienser gjør at selv den mest gjenstridige korrosjonen og oksideringen forsvinner, også varmemisfarging på rustfritt stål. Den unike formelen rengjør ikke bare overflaten, men gir også metallet sin naturlige korrosjons- og oksideringsmotstand tilbake, noe som gjør middelet ekstra velegnet for produkter som er mye utendørs.
  142,-
  Kjøp
  Rust Ex, rustfjerner - Autosol

  Merkepenn - CRC

  Merkepenner til ulike overflater. Egner seg godt til merking av teine og garn dobber.
  66,-
  Kjøp
  Merkepenn - CRC

  Power Stick aerosol 500 ml - CRC

  Kraftig lim, formel uten metylenklorid eller andre klorerte løsemidler. Gir sterk vedheft på mange forskjellige underlag: sponplater og betong, isolasjonsmaterialer, lær, papir, tre, metall, plast og gummi.
  296,-
  Kjøp
  Power Stick aerosol 500 ml - CRC

  Soft Lock 50 ml - CRC

  Et blåfarget gjengeforseglingsmiddel utviklet for å motstå moderate skjærkrefter på midlertidig gjengede koblinger. Nokså lett å demontere med vanlige verktøy. Egnet for gjengeforbindelser fra M5 till M16.
  516,-
  Kjøp
  Soft Lock 50 ml - CRC
 • Multipurpose Grease tub 100 ml - CRC

  CRC Multi Grease er et litiumsmørefett for ekstremt trykk, som beskytter rulleelement- og glidekontaktlagre i alle vanlige hastighetsområder. Smørefettets formel gjør det egnet for bruksområder der støtbelastning og vibrasjoner forekommer. Det beskytter godt mot korrosjon, og tåler forhold med svært høyt trykk.
  102,-
  Kjøp
  Multipurpose Grease tub 100 ml - CRC

  Pumpsprayer 1 l - CRC

  Håndspray egnet for de fleste CRC-rengjørings- og avfettingsmidler. Sprayeren settes under trykk ved bruk av den integrerte håndpumpen for å levere en jevn produktstrøm og et jevnt spraymønster.
  494,-
  Kjøp
  Pumpsprayer 1 l - CRC

  Lynlim - Quick Fix 20 g - CRC

  Transparent lynlim for STERK og RASK liming av ikke-strukturelle deler. Binder plast og stål. Akkurat tilstrekkelig herdetid for å tillate posisjonering.
  241,-
  Kjøp
  Lynlim - Quick Fix 20 g - CRC

  Motor Starter aerosol 250 ml - CRC

  Rask kaldstart for bensinmotorer. Sikrer rask motorstart ved lave temperaturer og i fuktige forhold. Hindrer belastning og slitasje på batteri. Inneholder spesielle tilsetninger som hindrer motorslitasje.
  230,-
  Kjøp
  Motor Starter aerosol 250 ml - CRC
 • Smørespray TK2, beskyttende

  Protective Lubricant Spray TK2 Medium reduserer slitasje i mekanisk utstyr som arbeider i sjøvann eller andre korroderende steder. Dens sammensetning gjør den effektiv i lang tid. Trenger ut vann, beskytter, korroderer ikke maling og plast.
  274,-
  Kjøp
  Smørespray TK2, beskyttende

  Gjengefett - Blue Wave

  Blue Wave PTFE-basert smøremiddel for gjenger. Vannavvisende, smørende og hindrer gjengene i å skjære seg. Tåler temperaturer fra -50 til +200 grader C. Tube 50 gram.
  571,-
  Kjøp
  Gjengefett - Blue Wave

  SystemRens 1 liter

  Motorrens brukes til rens av alle typer varme- og kjølesystemer.
  219,-
  Kjøp
  SystemRens 1 liter

  Frostvæske, Marine Antifreeze konsentrat 5 L

  En meget god frosvæske fra Liqui Moly.
  428,-
  Kjøp
  Frostvæske, Marine Antifreeze konsentrat 5 L
 • Smørespray TK3, teflon

  Special Dry Lubricant Spray TK3 Teflon er et teflonbasert tørrsmøremiddel/pulver som danner en beskyttende film med høy slitestyrke og motstand. Det bevarer også de behandlede deler fra korrosjon og rustdannelse. Ideell i et marint miljø med sine vedhefts- og vannavstøtende egenskaper.
  274,-
  Kjøp
  Smørespray TK3, teflon

  Aceton, 1L

  Løsningsmiddel for rengjøring i forbindelse med polyester og gelcoatarbeid. Kan også brukes til rengjøring av verktøy.
  175,-
  Kjøp
  Aceton, 1L

  Rustolje 0,5 ltr - Respect

  Smøres direkte på rust. Forsegler, beskytter og stopper rustutvikling.
  164,-
  Kjøp
  Rustolje 0,5 ltr - Respect

  Fritidsparafin 4 ltr

  Meget god spesialrenset parafin som gir en luktfri og veldig ren forbrenning spesielt for kokeapperater, komfyr og varmeapperater.
  219,-
  Kjøp
  Fritidsparafin 4 ltr
 • Varmeolje (C10-C-13) - Kemetyl

  Ekstra ren brenselolje som egner seg spesielt for varmeovner/oljelamper i båter og hytter. Farveløs lettflytende væske med en svak lukt av stearin.
  Fra 85,-
  Kjøp
  Varmeolje (C10-C-13) - Kemetyl

  Rødsprit - Kemetyl

  Rødsprit T-Rød fra Kemetyl. Flekkfjerning og rengjøring av vinduer. Kan brukes som brensel på spritapparater, men Fin Fyr (1041362) anbefales.
  Fra 94,-
  Kjøp
  Rødsprit - Kemetyl

  Fin Fyr, 1L

  Kemetyl er brennvæsken som ikke soter ned kokeutstyret. Produktet brukes i alle typer spritkjøkken og under fonduegryter. Fin fyr er helt luktfri og er et utmerket valg for kokeapparater som drives av rødsprit.
  98,-
  Kjøp
  Fin Fyr, 1L

  White Spirit - Blåtind

  For rengjøring av pensler og malerverktøy eller for tynning av maling.
  Fra 61,-
  Kjøp
  White Spirit - Blåtind
 • Antifrost Natur

  Giftfri frostvæske som ikke skader miljøet. Hindrer frost i rør, avløp, vannlåser, toaletter og vanntanker. Passer godt til båt, hytte, campingvogn, bobil, buss og steder som er utsatt for frost. Antifrost Natur er det beste alternativet for vinterkonservering av vannavkjølte motorer. Beskytter også mot lukt i sluk og avløp.
  428,-
  Kjøp
  Antifrost Natur

  Frostvæske Grønn konsentrat G-48

  Dette er en god frostvæske som er basert på en sk. HYBRID teknologi, dvs. det er en blanding av mineralkomponenter og en liten del organiske ingredienser. Egnet for bruk i vannkjølte forbrenningsmotorer hele året. Forhindrer overoppheting, frysing, korrosjon og sikrer fri gjennomstrømning i kjølesystemet.Den er blågrønn på farve og ble utviklet for biler på 1990 tallet. Er fortsatt et meget brukt produkt selv på fabrikknye biler. Blant de bilmerker som benytter denne kvaliteten finner vi bla. BMW. Anbefales byttet hvert 2-3 år eller ved 60.000 km. Inneholder ikke nitrater, aminer eller forsfater (NAP fri ). Bør ikke blandes med silikatfri, OAT baserte kjølevæsker.
  274,-
  Kjøp
  Frostvæske Grønn konsentrat G-48

  Frostvæske Blå konsentrat

  Kemetyl Frostvæske BS6580 er et helårsprodukt som er tilpasset bruk i vannavkjølte forbrenningsmotorer.
  Kemetyl Frostvæske inneholder ikke nitrater, aminer og fosfater samt oppfyller kravene til
  British Standard BS6580:2010, AFNOR NFR15-601 og ASTM D3306.
  Fra 76,-
  Kjøp
  Frostvæske Blå konsentrat

  Frostvæske blå Glacelf Classic, 1 ltr

  Mineralteknologi uten amin og uten nitritt.
  72,-
  Kjøp
  Frostvæske blå Glacelf Classic, 1 ltr
 • Frostvæske Blå konsentrert 4 L

  Blå klar frostveske for alle typer motorer; både diesel og bensin. Godkjent for al.topper. Beskytter mot korrusjon. Min 25% innblanding.
  428,-
  Kjøp
  Frostvæske Blå konsentrert 4 L

  Frostvæske Longlife 774 D-F Konsentrert (Rød G40)

  Silikatfri frostvæske. Inneholder ikke nitrater, aminer og fosfater (NAP-fri). Den er
  egnet til bruk i moderne motorer hele året. Den forhindrer overoppheting, frysing,
  korrosjon samt sikrer fri gjennomstrømning i kjølesystemet.
  406,-
  Kjøp
  Frostvæske Longlife 774 D-F Konsentrert (Rød G40)

  Dieseldyrbeskytter, Bio Protect 2

  Bio Protect 2 til bruk mot dieseldyr.
  Fra 384,-
  Kjøp
  Dieseldyrbeskytter, Bio Protect 2

  Dieseldyrbeskytter, 250 ml, Bugs Protect

  Hver flaske Bugs Protect innholder 250 ml Bugs Protect som er laget til forebyggende bruk mot dieseldyr. Det er nok til å forebygge inntil 100 liter diesel. Bugs Protect har de samme egenskapene som Bio Protect 2 og er laget for de minste dieseltankene. Kan også brukes som dieseldyrdreper med dobbel dosering.
  109,-
  Kjøp
  Dieseldyrbeskytter, 250 ml, Bugs Protect
 • Seastar Hydraulic steering fluid 1L

  SeaStar/BayStar Hydraulic Steering Fluid
  247,-
  Kjøp
  Seastar Hydraulic steering fluid 1L

  Valvoline ATF DEX/MERC 1L

  Valvoline ATF Dex/Merc
  176,-
  Kjøp
  Valvoline ATF DEX/MERC 1L

  Valvoline Super outboard 2T

  Valvoline Super Outboard 2T
  Fra 109,-
  Kjøp
  Valvoline Super outboard 2T
 • Valvoline Super Outboard 4T SAE 10W-30

  Valvoline Super Outboard 4T SAE 10W-30
  Fra 149,-
  Kjøp
  Valvoline Super Outboard 4T SAE 10W-30

  Valvoline All-climate 10W-40

  All-Climate Extra Motor Oil SAE 10W-40
  Fra 100,-
  Kjøp
  Valvoline All-climate 10W-40

  Valvoline Heavy duty axle oil 80w-90

  Valvoline Heavy Duty Axle Oil 80W-90
  Fra 102,-
  Kjøp
  Valvoline Heavy duty axle oil 80w-90

  Valvoline All-climate 15W-40 1L

  Valvoline All-climate SAE 15W-40
  99,-
  Kjøp
  Valvoline All-climate 15W-40 1L
 • Valvoline Heavy duty TDL pro 75W-90

  Valvoline Heavy Duty TDL PRO 75W-90
  Fra 186,-
  Kjøp
  Valvoline Heavy duty TDL pro 75W-90

  Valvoline Water resistant grease

  Valvoline Multipurpose Lical 2/3 Patron
  177,-
  Kjøp
  Valvoline Water resistant grease

  Carb & EGR Cleaner 0.3L

  CRC Forgasserrens
  141,-
  Kjøp
  Carb & EGR Cleaner 0.3L
 • Crc Silicone spray 0.2L

  CRC Silikon spray
  94,-
  Kjøp
  Crc Silicone spray 0.2L

  Motor Konservering tectyl 930 0.4L

  Tectyl 930 Motorkonservering Tectyl930 Motorbeskyttelse
  199,-
  Kjøp
  Motor Konservering tectyl 930 0.4L

  Loctite Mr 5923 117ml

  LocTite MR 5923 Permatex
  244,-
  Kjøp
  Loctite Mr 5923 117ml

  Fluid Film Sprayboks 0.4L

  Fluid film Stopper rust. Tørker ikke. Aktiv over tid. Multispray. Miljøvennlig. Ingen løsemidler. Drøy i bruk. Samler ikke skitt.
  169,-
  Kjøp
  Fluid Film Sprayboks 0.4L
 • Kent Fleet treat 950 250ML

  Spesialprodukt for behandling av drivstoff som er påvirket av vann eller organiske stoffer
  240,-
  Kjøp
  Kent Fleet treat 950 250ML

  Kent Fuel Guard 2 250ML

  Høykonsentrert tilsetningsstoff med stort bruksområde for både bensin og diesel
  234,-
  Kjøp
  Kent Fuel Guard 2 250ML

  Absorbent Ark 5stk Ark.

  Absorbenter:
  3 stk olje ark (hvit)
  2 stk universal ark (blå)
  159,-
  Kjøp
  Absorbent Ark 5stk Ark.

  Novation skincoat 0.5L

  Høykvalitets beskyttelsesvoks for jernholdige og ikkejernholdige
  249,-
  Kjøp
  Novation skincoat 0.5L
 • SIERRA 25W-50 FC-W, Verado

  25W-50 motorolje for Mercury Verado
  Fra 150,-
  Kjøp
  SIERRA 25W-50 FC-W, Verado

  Sierra High Performance gir olje 1L

  High Performance grønn gir olje. 1 liters flaske
  170,-
  Kjøp
  Sierra High Performance gir olje 1L
 • TO TAKTS MOTOROLJE, TC-W3, OPTIMAX. 3.78 LITER

  To taktsolje, OPTIMAX. For Mercury Optimax, Yamaha HPDI. Evinrude/ Johnson Ficht, DI. 3.7 liters kanne
  480,-
  Kjøp
  TO TAKTS MOTOROLJE, TC-W3, OPTIMAX. 3.78 LITER

  Marine Engine Oil, 25W-40 (Mercruiser)

  25W-40 4-takts motorolje . 4.7 liters flaske
  500,-
  Kjøp
  Marine Engine Oil, 25W-40 (Mercruiser)
Solution by DOTS as | Powered by Flexis